Cart 0
Cart 0

RADIUS DISTILLERY

Handcrafted dansk spiritus fra øverste hylde

Lidt uden for Præstø ligger Oremandsgaard Gods i bedste herregårdsstil og danner rammerne om Radius Distillery.

Her følger vi årstidernes høst og den økologiske afgrøde og fremstiller nænsomt og med en kærlig hånd vores egen eksklusive gin og æblebrandy.

Med en farmaceutisk baggrund og kreativ tankegang udvikler vi hele tiden nye smagstwists og spændende varianter…

web2.jpg

Radius distillery præsenterer…


Gin Essentials

Gin Seasonals

Solbærlikør

Meget aromatisk og kraftig solbærlikør inspireret af klassisk ”sloegin”. Med friskhed fra solbærrene og en skarpt ramt alkoholprocent balanceres sødmen og leverer en kompleks nydelse med kant.

Kan drikkes rent, evt. med en isterning eller i et elegant mix med cava/mousserende vin.

En smagfuld gave

Radius Distillery skræddersyr gaver lige efter dit ønske.

Det kan være enkelte flasker fra vores small batch produktion i stilfuld indpakning, eller individuelle gavekurve med gin, tonic, glas og garnish sammensat efter dit valg.

Giv gin - giv glæde!
Giv brandy - giv varme!

Få jeres egen gin

Forkæl jeres kunder eller medarbejdere med en dansk high-end kvalitetsgin med eget firmalogo eller navn på etiketten. Helt ned til 100 flasker per batch!

Vælg en handcrafted gin fra Radius Distillerys spændende sortiment - vi vejleder gerne.
Ønsker I et eget smagstwist på en gin, eller har I lyst til at udvikle en egen unikke ginsmag helt fra bunden, så står master distiller klar.

ROck ´n´ roll

 

 

 
fb21.jpg

Oplevelser på Oremandsgaard Gods


Smagsoplevelser

Har du lyst til at lære om videnskaben bag destillation af gin, om smagsgivere, om frembringelsen og samtidig smage på vores produkter, så saml dine venner eller kolleger til en smagfuld begivenhed.

Vi har flere typer arrangementer og sammensætter også gerne et individuelt program med jer, hvad enten det skal foregå hos jer i egne lokaler eller hos os på destilleriet i de pragtfulde og fredfyldte omgivelser ved Oremandsgaard Gods.

Så starter festen!

Mere tekst kommer.

Lej vores lokaler

Mere tekst kommer.

Nyt fra kobberkedlen

Vil du informeres om spændende og lækre nye produkter fra Radius Destillery og opdateres, når vi har nye begivenheder på programmet, eller vil du bare beriges med lidt ginspiration i ny og næ, så sender vi gerne vores nyhedsbrev til dig - vi skal bare bruge dit navn og din e-mailadresse.

Mange tak!

Navn *
Navn
Bekræft din alder *

 Fuglesang

web11.jpg